Pe PortofelulTau.ro poți găsi o mulțime de accesorii atât pentru femei cât și pentru bărbați, iar experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului în acest domeniu al accesoriilor din piele naturală și ecologică ne-a învățat că întreținerea acestora este esențială pentru ca aspectul lor plăcut să se păstreze.

Nu puțini sunt clienții care ne solicită sfaturi pentru întreținerea pielii naturale și a celei ecologice, așa că ne-am decis să realizăm acest articol în care să discutăm pe această temă mai pe larg.

Astfel, dacă tocmai ți-ai cumpărat un portofel, o geantă sau poate o curea din piele, așa că îți propui să arate mereu ca în prima zi, atunci aceste sfaturi îți vor fi de mare ajutor.

Sfaturi pentru întreținerea accesoriilor din piele naturală

Accesoriile din piele naturală necesită toată atenția ta pentru a le curăța și întreținere corect, astfel încât să le prelungești cât mai mult durata de viață. Cu toate acestea, noi credem că este destul de ușor să îți îngrijești accesoriile din piele naturală. Iată ce ar trebui să faci:

Vei avea nevoie de o perie moale sau de o lavetă foarte fină pentru a îndepărta murdăria adunată în exces. Există perii concepute special pentru îngrijirea acestui material, iar dacă ai multe accesorii din piele naturală atunci nu ar trebui să îți lipsească o astfel de perie. Periajul trebuie să fie cât mai fin, astfel încât să nu zgârii materialul.

Apoi vei mai avea nevoie de o lavetă umedă, sau de o cârpă din microfibră. Poți folosi apă caldă împreună cu săpun lichid sau, de ce nu, o soluție specială pentru pielea naturală.

Atunci când clătești accesoriile va trebui să folosești o altă cârpă care să fie îmbinată doar cu apă, fără detergent sau alte soluții.

Uscarea accesoriilor din piele se face numai în locuri uscate și răcoroase și nu în apropierea unei surse de căldură, așa cum avem obiceiul deseori.

Cum se îngrijește pielea ecologică

În oferta noastră vei regăsi o mulțime de accesorii din piele ecologică, iar de aceea trebuie să oferim câteva sfaturi pentru îngrijirea acestui material.

La fel ca în cazul pielii naturale, va trebui să folosești o perie moale pe care o poți îmbiba cu apă caldă și săpun lichid, astfel încât să scapi de eventualele pete apărute pe suprafața accesoriilor. Ștergerea se face apoi cu o cârpă uscată care va absorbi excesul de umiditate.

Uscarea se face, de asemenea, într-un loc lipsit de umiditate și bine aerisit. Există soluții pentru piele ecologică pe care le poți folosi atunci când îți propui ca accesoriile tale din piele ecologică să arate mereu ca noi.

Atenție însă! Ori de câte ori folosești un produs special conceput pentru îngrijirea pielii naturale sau a celei ecologice, trebuie mai întâi să îl testezi într-un loc mai puțin vizibil pentru a te asigura că nu apar efecte negative.

Acestea fiind spuse, te invităm să descoperi oferta noastră de accesorii din piele naturală și ecologică, accesorii care abia așteaptă să ajungă în garderoba ta. Întreține-le așa cum te-am sfătuit și te vei bucura mereu de accesorii atrăgătoare care vor părea noi chiar și după ani și ani de la achiziție.